Spørgsmål og svar

Hvad er Mit Monogram?

Mit Monogram er et velgørende projekt, der samtidig demonstrerer projektejerens kompetencer indenfor grafik, grafisk design og markedsføring.

Hvordan kan jeg bestille?

Du kan bestille ved at trykke på “Bestil din plakat nu”-knappen på forsiden eller her.

Kan min bestilling blive afvist?

Ja. Du kan risikere afvisning, hvis du bestiller noget pornografisk, racistisk eller på anden måde stødende og krænkende motiv.

Hvilken størrelse er en Mit Monogram plakat?

En plakat som udgangspunkt er A3; 297 x 420 mm (bredde x højde), stående. Hvis du ønsker et andet format eller en anden størrelse, skriv det som besked ved din bestilling. Jeg kan ikke garantere, at jeg kan imødekomme alle ønsker, men jeg prøver alt, jeg kan.

Hvad koster plakaten?

En plakat koster 390 kr. Husk, at det er en donation, som ubeskåret går til SOS Børnebyerne og du ikke blot får en unik, håndlavet plakat, men hjælper også børn i nød.

Hvad koster fragten?

Fragten koster ikke et øre til dig. Det klarer jeg – det er min donation, udover min tid og det materiale, jeg bruger for at fremstille din unikke plakat.

Hvor lang tid tager det at lave plakaten?

Når du godkender det layout, som jeg sender dig efter din bestilling, kan det tage op til en uge for at male din plakat. Er der flere, der samtidigt bestiller, kan du regne med længere ventetid.

Hvor lang er leveringstiden?

Din plakat bliver afsendt med PostNord, hvor leveringstiden er op til 5 dage. Bestil i god tid, gerne 2-3 uger før du skal have plakaten. Det giver ro.

Kan jeg hente plakaten personligt?

Ja, det kan du efter aftale, hvis du bor i eller i nærheden af Aalborg.

Får jeg plakaten med ramme?

Nej, rammen følger ikke med.

Hvordan bliver min plakat pakket?

Din plakat bliver rullet op og afsendt i et paprør med plastlåg på. Når du modtager pakken, tager du plakaten forsigtigt ud og lader den blive liggende for et par timer inden du sætter den i ramme.

Hvordan kan jeg udstille plakaten?

Du kan sætte plakaten i en ramme bag glas eller akryl/plexiglas. Undgå venligst at udstille plakaten i direkte sollys, da det kan falme plakaten.

Hvordan betaler jeg for plakaten?

Når din plakat er færdig, modtager du et billede af den. Du overfører 390 kr. til SOS Børnebyerne og sender bevis om din donation til mig. Jeg fremsender din plakat dagen efter (dog indenfor åbningstider af det nærmeste posthus.)

Kan jeg fortryde min bestilling?

Nej, efter du godkender det fremsendte layout kommer jeg i gang med at male din plakat og du har forstået, at vi har en aftale.

Kan jeg returnere min plakat?

Det kan du godt på egen regning, men du får ingen penge retur, da det var en donation.

Hvordan kan jeg klage?

Du har ingen mulighed for klage. Ved at indsende bestillingsformularen har du læst og forstået, hvad projektet Mit Monogram projekt handler om.

Kan jeg ændre på min bestilling?

Efter at godkende layout har du ikke længere mulighed for at ændre på din bestilling.

Hvilken slags papir er plakaten malet på?

Jeg bruger A3; 297 x 420 mm (bredde x højde) 180 g/m2 akvarelpapir.

Hvilken slags farve er plakaten malet med?

Jeg bruger akvarelfarver og akvarelblyanter af forskellige brands.

Kan jeg bestille flere plakater samtidig?

Ja, men kun én plakat per bestillingsformular. Når du har indsendt en bestillingsformular og ønsker flere plakater, kan du straks komme i gang med din anden (tredje, fjerde…) bestilling. Du skal dog regne med længere produktionstid. NB.: Du får ingen mængderabat.

Hvem står bag MitMonogram.dk?

Det er Orsolya (Orsi) Kolonics, grafisk designer og marketingentusiast, der står bag projektet.

Hvordan kan jeg kontakte med MitMonogram.dk?

Det kan du via kontaktformular.