Bestil din plakat

OBS! Projektet er pauseret, Mit Monogram tager ikke imod bestillinger pt.

En plakat koster 390 kr. Det er en donation, som ubeskåret går til SOS Børnebyerne. Tusind tak for at du med din bestilling hjælper børn i nød.

Plakatens størrelse som udgangspunkt er A3; 297 x 420 mm (bredde x højde), malet på 180 g/m2 akvarelpapir. Hvis du ønsker at bestille plakat i et andet format eller en anden størrelse, skriv det som besked nederst i din bestilling. Det er ikke sikkert, at jeg kan imødekomme alle ønsker, men jeg gør mit bedste.

Efter at trykke på “Indsend” bliver du kontaktet hurtigst muligt og får et layout, som du godkender. (Husk at tjekke din spamfolder!) Hvis du vil have nogle ændringer, kan du bede om nyt layout. (Du må gøre det maks. 2 gange; det tredje layout må være det rette.) Derefter udarbejder jeg plakaten og sender et foto af den, når plakaten er færdig.(Husk at tjekke din spamfolder!) Du overfører 390 kr. til SOS Børnebyerne og sender bekræftelse om det til mig via e-mail. (Overfører du mere, er du bare rigtig sød.) Derefter afsender jeg plakaten med PostNord.

Har du spørgsmål? Læs Spørgsmål og svar.